Trrrrrrrrrilling

Een trilling ervaar je. Een trilling is ook meetbaar. Trillend op grondvesten of een trillend voetje zijn twee uitersten. Door trilling te meten is er letterlijk een waardeoordeel aan te geven. Ratio Survey meet en presenteert ook wanneer de grond trilt.

TRILLINGSMETING

Trillend als een rietje

Een zware trilling kan de nodige schade toebrengen aan vaste bouwwerken. Bij een bouwproject wilt u direct weten of er risico’s zijn door trilling. Door de trilling continu te monitoren en realtime te presenteren, heeft u altijd het laatste inzicht. Wanneer de gestelde grenswaarden worden overschreden, krijgt u hier direct bericht van per e-mail of sms, zodat actie ondernomen kan worden.

“Onderschat de risico's van trilling niet.”

Jan van ’t Veld – Chief Executive Officer

TRILLINGSMETER

Zware truck of heipaal

Bij een trilling worden de golven van de trilling gemeten. Deze kunnen veroorzaakt worden door bijvoorbeeld zwaar verkeer, heien of overige bouwwerkzaamheden. Deze golven kunnen scheuren veroorzaken in, of zakkingen van vaste bouwwerken. Door Stichting Bouwresearch zijn er daarom meet- en beoordelingsrichtlijnen opgesteld om de trillingen te meten en de schade te beoordelen.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88