Maatvoering

Maatvoering is een belangrijke schakel in het bouwproces, van ontwerp tot oplevering. Daar zijn wij ons terdege van bewust en staan met een gemotiveerd team voor u klaar om uw project tot een succes te maken.

CIVIEL

Civiel

Faalkostenreductie is in de huidige markt een toverwoord, maar hoe bereiken we dit? Een goed opgezet kwaliteitbeheersingsysteem, met de maatvoering als rode draad, reduceert de faalkosten met procenten!

Want wij vinden: zeg wat je doet en doe wat je zegt! Dit betekent niet dat de organisatie niet meer flexibel is, er ontstaat op deze manier ruimte voor vernieuwing en slimme oplossingen.

Kwaliteit (laten) leveren is de eenvoudigste manier om geld te verdienen. Door het in één keer goed te doen, loopt het proces geen onnodige vertraging op en kan ieder onderdeel volgens planning worden opgeleverd.

TUNNELBOUW

Tunnelbouw

Wie zou dit ooit kunnen bedenken: een tunnel eerst in delen te construeren en vervolgens op de bodem aan elkaar te ‘plakken’?

Het afzinken van tunnels is dan ook een typisch Nederlands specialisme.
Om elementen van wel 200 meter lang op millimeterniveau te plaatsen in soms moeilijke omstandigheden vergt vakkennis met een gedegen aanpak.

Ratio Survey heeft specialisten in huis die deze tak van sport tot in detail beheersen doordat zij bij de nieuwbouw en renovatie van diverse tunnels betrokken zijn geweest.

TOPOGRAFISCHE OPNAME

Topografische opname

Ratio survey voert ook “normale” metingen uit in het traditionele landmeten zoals topografische opnames voor kaartvervaardiging, uitzetten van percelen en grenzen.

FOTOGRAMMETRIE MET EEN DRONE

Fotogrammetrie

Wilt u een totaalopname van een grote oppervlakte en/of een 3D-model of van een woning? Wij kunnen met onze drones opnames maken en de gegevens verwerken tot een mooi product waar u mee verder kunt, van een 3D model voor hoeveelheden tot de deformatie van een woning of bouwwerk.

COÖRDINEREN

Coördineren grootschalige projecten

Bij grote infrastructurele werken, waar meerdere disciplines moeten samenwerken is het van essentieel belang, dat elk onderdeel daar wordt gebouwd, waar dat is bedoeld.

Dit lijkt logisch en eenvoudig, maar niets is minder waar, de tolerantie van een kabel welke onder de grond komt is anders dan bijvoorbeeld een oplegging voor een spoor. Om deze belangen te bewaken en te coördineren, moet je van alle markten thuis zijn. Ratio Survey heeft de ervaring en de mensen in dienst die u en uw project hierbij kunnen helpen.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88