Bekijk zelf realtime meetresultaten

Alle metingen ten behoeve van uw project in één oogopslag overzichtelijk in beeld. Nooit meer afhankelijk van rapportages van derden. Reduceer faalkosten tot een absoluut minimum. Bespaar tijd en kosten met deze gebruiksvriendelijke tool.

RATIO VIEWER

Weet wat je meet

Tijdig bijsturen kan alleen wanneer alle benodigde informatie binnen handbereik is. En deze is letterlijk binnen handbereik wanneer u gebruikmaakt van onze online tool. Door continu metingen uit te laten voeren en inzichtelijk te maken, bent u problemen voor en kunt u tijdig actie ondernemen. Bovendien slaan wij zelf alarm wanneer metingen buiten de gestelde norm vallen.

MONITORING

Bewaken van de norm

Het gemak van online. Rapportages direct inzichtelijk, zowel op desktop, tablet als smartphone. Gebruikers krijgen allemaal een persoonlijke inlog om gebruik te maken van de eigen omgeving. De rapportages worden in zowel 3D als in 2D weergegeven.

REALTIME

Nu meten +
achteraf weten = te laat

Met slechts een miniem tijdsverschil worden de data doorgestuurd en verwerkt in de rapportages. Dit betekent dat u altijd beschikt over de juiste cijfers en niet ingehaald kunt worden door de feiten. Wanneer de waarden boven de gestelde norm uitstijgen, wordt er direct alarm geslagen richting eindverantwoordelijke.

“Meten is maatwerk.”

Jan van ’t Veld – Chief Executive Officer

MAATWERK & MOGELIJKHEDEN

Passende meting, bijbehorende rapportage

Voorafgaand aan de metingen bespreken wij alle wensen en verwachtingen van de klant en nemen daarin ook onze mogelijkheden mee. Hierdoor bent u verzekerd van een passende rapportage die alleen de gewenste informatie laat zien. Wij helpen u graag om de hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88