Metingen pasklaar gepresenteerd

Risico’s vermijden door kwaliteit en gemak. Ratio Survey staat garant voor kwaliteit en onze Ratio Viewer toont u benodigde data op de meest gebruiksvriendelijke manier. Bij continue metingen heeft u realtime monitoring van uw project. Maar ook wanneer u gebruikmaakt van onze analoge meetapparatuur bieden wij u het comfort van deze prettige online omgeving.

Duidelijke grafieken

Makkelijk af te lezen data

Alle informatie met betrekking tot het project is duidelijk zichtbaar. Er wordt gebruikgemaakt van zowel 3D- als 2D-grafieken. De verschillende grafieken worden aan elkaar gekoppeld. Deze geven in één overzicht weer wat de samenhang is tussen de diverse factoren. De 3D-grafiek geeft de situatie schematisch weer en laat door middel van kleuren zien of de huidige waarden conform de afgesproken norm zijn. De 2D-grafieken laten de meetgegevens zeer gedetailleerd zien en kunnen tot op subniveau van de deformatie ingezoomd worden.

Omgeving

Overzichtelijk totaalplaatje

De Ratio Viewer kent zelfs een ingekleurd beeld. Door gebruik te maken van omgevingsbeelden waarbij we de gepositioneerde sensors duiden, krijgen we het totaalplaatje van bovenaf te zien.

Voordelen op
een rijtje

Ratio Survey hecht waarde aan zeer hoge kwaliteit. Onze eigen norm ligt hoger dan uw maat. En de Ratio Viewer hanteert dezelfde waarden. Ontdek het nu zelf.

Rapportages direct online inzichtelijk. Bekijk deformaties op desktop, tablet of smartphone.

Wat nu gebeurt, is bij u bekend. Cruciale data paraat wanneer dit nodig is.

Gebruiksvriendelijk dashboard waarin duidelijke grafieken weergegeven worden. Data zoals u die wenst.

Wanneer grenzen worden overschreden, wordt er direct alarm geslagen.

Op tijd ingrijpen betekent dat u niet achteraf de faalkosten gepresenteerd krijgt.

Data waar u van op aan kunt.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88