Totaalplaatje in beeld

Een Total Station-meting is in te zetten bij tunnels, viaducten en huizen. Eigenlijk bij alle te meten bouwwerken. Een groot voordeel is dat het apparaat voor deze meting door maar één persoon bediend wordt. Dit maakt het een kostenbesparende en efficiënte manier van meten.

All-in meten

Vanuit alle hoeken

Vanuit alle hoeken wordt er naar de betreffende situatie gekeken. Horizontaal, verticaal en/of schuin. Zo is naast de verticale verplaatsing ook de horizontale verplaatsing op deze manier goed in beeld te brengen en nauwkeurig te berekenen.

Omgeving

Overzichtelijk totaalplaatje

De Ratio Viewer kent zelfs een ingekleurd beeld. Door gebruik te maken van omgevingsbeelden waarbij we de gepositioneerde sensors duiden, krijgen we het totaalplaatje van bovenaf te zien.

Voordelen op
een rijtje

De resultaten van de Total Station-meting kunnen wij realtime online in onze Ratio Viewer tonen. Handig wanneer u exact wilt weten wat de huidige status is.

Ratio Survey hecht waarde aan zeer hoge kwaliteit. Onze eigen norm ligt hoger dan uw maat. En de Ratio Viewer hanteert dezelfde waarden. Ontdek het nu zelf.

Rapportages direct online inzichtelijk. Bekijk deformaties op desktop, tablet of smartphone.

Wat nu gebeurt, is bij u bekend. Cruciale data paraat wanneer dit nodig is.

Gebruiksvriendelijk dashboard waarin duidelijke grafieken weergegeven worden. Data zoals u die wenst.

Wanneer grenzen worden overschreden, wordt er direct alarm geslagen.

Op tijd ingrijpen betekent dat u niet achteraf de faalkosten gepresenteerd krijgt.

Data waar u van op aan kunt.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88