Inclinometing wijst uit

Scheefstand meten door gebruik te maken van de inclinometing. Een meting die vooral gebruikt wordt bij damwanden en kademuren.

Stevige waterkering

Damwand

Als er werkzaamheden nabij of in een dam plaats gaan vinden, wil je weten of dit van invloed gaat zijn op de damwand zelf. Een dam moet stevig blijven staan, vervorming moet je voorkomen. Althans, dit moet binnen de gestelde kaders blijven. Veiligheid voorop.

Hoe meet je scheef?

Holle meting

Bij een inclinometing wordt er een holle staaf de grond ingeboord. Deze staaf laten we zakken en in vaste grond wordt hij vastgezet. De onderkant kan niet langer bewegen. De staaf zelf beweegt naarmate de grond verschuift. Door deze meting te monitoren kun je de exacte deformatie bepalen.

Meting in beeld

Ratio Viewer biedt je de mogelijkheid de digitale inclinometing realtime bij te houden. Maar ook analoog is mogelijk. Afhankelijk van toepassing en wensen. Wel presenteren we al onze data in onze online omgeving. Meer weten over onze Viewer?

Ratio Survey hecht waarde aan zeer hoge kwaliteit. Onze eigen norm ligt hoger dan uw maat. En de Ratio Viewer hanteert dezelfde waarden. Ontdek het nu zelf.

Rapportages direct online inzichtelijk. Bekijk deformaties op desktop, tablet of smartphone.

Wat nu gebeurt, is bij u bekend. Cruciale data paraat wanneer dit nodig is.

Gebruiksvriendelijk dashboard waarin duidelijke grafieken weergegeven worden. Data zoals u die wenst.

Wanneer grenzen worden overschreden, wordt er direct alarm geslagen.

Op tijd ingrijpen betekent dat u niet achteraf de faalkosten gepresenteerd krijgt.

Data waar u van op aan kunt.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88