Afstand meten

De afstand tussen punt A en punt B kunnen we meten met de digitale afstandsmeter. We kennen deze ook wel onder de naam scheurmeter.

Digitaal voegen meten

Groei en krimp

Een tunnel is opgebouwd uit diverse elementen. Tussen de voegen van deze verschillende elementen zit beweging. Plaats een afstandsmeter over de voeg en breng dit in beeld. Beweging komt tot stand door koude en warmte, maar ook door de intensiteit van het gebruik. Bij warmte krimpt de voeg en bij koude zet deze uit. Een andere benaming voor deze scheurmeter zou dan ook nog krimpmeter kunnen zijn.

Afstand meten

Van A naar B

Het is goed om te weten waardoor een scheur ontstaat en hoe deze verandert naarmate de tijd verstrijkt. Veranderingen kunnen ook plaatsvinden wanneer omgevingsfactoren veranderen. Kijkend naar de afstand van de voegen bij bovenstaande tunnel: beweging tussen de elementen onderling is goed, mits deze maar binnen de perken blijft. De grenswaarden zijn vastgesteld, dus bij overschrijding is het tijd om in actie te komen.

Digitale scheur

Onze Ratio Viewer leest de gegevens van de digitale afstandsmeter continu uit. Lees meer over de mogelijkheden.

Ratio Survey hecht waarde aan zeer hoge kwaliteit. Onze eigen norm ligt hoger dan uw maat. En de Ratio Viewer hanteert dezelfde waarden. Ontdek het nu zelf.

Rapportages direct online inzichtelijk. Bekijk deformaties op desktop, tablet of smartphone.

Wat nu gebeurt, is bij u bekend. Cruciale data paraat wanneer dit nodig is.

Gebruiksvriendelijk dashboard waarin duidelijke grafieken weergegeven worden. Data zoals u die wenst.

Wanneer grenzen worden overschreden, wordt er direct alarm geslagen.

Op tijd ingrijpen betekent dat u niet achteraf de faalkosten gepresenteerd krijgt.

Data waar u van op aan kunt.

Demo aanvragen?

Wilt u investeren in de grootst mogelijke kostenbesparing?

Vraag dan direct onze demo aan en zie wat de tool voor u kan betekenen. Wij informeren u graag. Meten is namelijk maatwerk.

    Of neem telefonisch contact op via +31 (0)6 105 463 88